APPSFACTORY 2016

Les empreses del sector de les TIC i més concretament d’aplicacions Apps, requereixen de professionals que a part d’acreditar les seves competències professionals, puguin demostrar el talent en la creació d’Apps per tal d’accedir a un lloc de feina a l’empresa.Amb aquest objectiu, vam crear el CONCURS DE TALENTS D’APPS FACTORY on a través de la simulació de l’entorn laboral hem integrat als participants en equips de treball per a la realització d’una App. S’han format 5 equips composats per 2 Dissenyadors, 2 Programadors i 2 Marketing Assistant, qui liderats pel director d’art Leonardo Pereira i el director de programació Pablo Monteserín han desenvolupat durant 3 mesos la seva aplicació mòbil: AGO GAME, WE PLAY, DIVERTICHEF, MARKET HELP, SONS OF ELEMENTS.

APP GUANYADORA
logo_sonsofelements

APPS PARTICIPANTS

ago-gamelogo-001

Desplaça formes al lloc corresponent i repta a la teva ment a desenvolupar la teva agilitat i habilitat mental amb aquest divertidíssim joc ple de sorpreses!

LOGO_FB

App educativa de cuina apta per a Smartphone i Tauleta, dirigida a nens i nenes a partir de 5 anys en companyia dels seus familiars.

logo-600-mhelp

App de serveis que reuneix “tots els sabors en un sol lloc”

logo_sonsofelements

Encarna l’ànima del fill dels elements i restableix l’equilibri en la dimensió d’Esickna convertint-te en llegenda.

pablo

We Play és una APP destinada a facilitar la pràctica de l’esport que et proporcionarà opcions per a fer una rutina i modificar-la al teu gust, t’aconsellarà els estiraments més importants abans i després de fer esport.

MENTORS

Les empreses estan jugant un paper molt important integrant-se de forma activa en el procés de creació de l’app. A través d’un procés de selecció es van escollir un mentor per a cada aplicació. Aquests mentors ha actuat com un coach o conseller acompanyant als participants en el procés de creació, ajudant-los a definir els seus propis criteris i en la presa de decisions.

JORDI GOY

Helefante Comunicación

PABLO CASTELLET

Apps Aquí

BÀRBARA GAVALDÀ

Apps Aquí

JORGE GONZÀLEZ

Adrenalina

BRU HORTELANO

Shackleton

NEUS PRIEGO

Shackleton

MARTA PIÑERO

Ogilvy

GUILLEM CROSAS

Pangea

TUTORS

Leonardo-Pereira-Vivas-Animator-3D-artist

Durant més de 17 anys la meva passió ha estat comunicar les meves idees a través de missatges visuals. Durant aquest temps tinc l’oportunitat de desenvolupar estratègies més fortes per a construir identitats visuals i missatges multimèdia per a més de 100 empreses. Amb els fruïts d’aquesta experiència he desenvolupat habilitat en estratègies de comunicació visual i la manera d’integrar això amb les noves tecnologies.

Tinc el privilegi d’ensenyar les meves experiències a persones de diferents sectors, però amb els meus mateixos interessos i com utilitzar els meus casos d’èxit en el seu propi negoci, treball o vida.

Les meves especialitats: Animació de personatges i motion graphics, Diseny web UI – UX, vídeo web, desenvolupador de campanyes audiovisuals per a mitjans socials, disseny audiovisual, generalista 3D, desenvolupador de productes i dissenyador instruccional.

Porto pràcticament una dècada combinant el meu treball com a docent especialitzat en tecnologies web amb la meva feina programant per a diferent empreses. He estat realitzant aquestes dues activitats durant varis anys a Madrid i des de fa 5 anys a Barcelona.

En el meu treball com a docent i desenvolupador, tinc la sort d’estar en contacte amb el costat més humà de la meva professió; culminant aquest any amb el meu treball tutoritzant la part de programació del projecte Apps Factory.

JURAT

Finalment el 28 de novembre en un acte públic, els alumnes van presentar les seves aplicacions davant d’un jurat qui va seleccionar l’aplicació amb més recorregut empresarial. Aquest jurat estava format per:

Miquel-martret-130x130

Miquel Martret

Soci - Consultor

Talman Group

adria-sanchez-130X130

Adrià Sanchez

Head of design

Wallapoop

Guillem-Arís-130x130

Guillem Arís

Director

Youth Business Spain

Raul-Cruz-130x130

Raul Cruz

Head of Interactive

Morillas

Roger-vilanou-130x130

Roger Vilanou

Senior Mobile IT

Doonamis

Adriana-Escrivà-130x130

Adriana Escrivà

CEO

BeMobile

Jesus-hernan-130x130

Jesús Hernán

CEO

Bake 250

L’acte va estar inaugurat per la ponència sobre el cas d’èxit de l’aplicació “Wallapop” a càrrec d’Adrià Sánchez Head of Design de Wallapop. Agustín Gómez CEO i cofundador de Wallapop qui no va poder assistir també va voler estar present i ens va enviar aquets vídeo:

GALERIA

back to top