APPSFACTORY 2017

Les empreses del sector de les TIC i més concretament d’aplicacions Apps, requereixen de professionals que a part d’acreditar les seves competències professionals, puguin demostrar el talent en la creació d’Apps per tal d’accedir a un lloc de feina a l’empresa.

Amb aquest objectiu, vam crear el CONCURS DE TALENTS D’APPS FACTORY on a través de la simulació del l’entorn laboral hem integrat als participants del projecte 4 equips de treball per a la realització d’una App. Liderats pel director d’art Leonardo Pereira i el director de programació Pablo Monteserín han desenvolupat durant 3 mesos la seva pròpia aplicació mòbil: The Foodies, Dansu, Coética Ecología, Cuddly.

APP GUANYADORA
coetica_ecologia_logo_web

MENTORS

Les empreses estan jugant un paper molt important integrant-se de forma activa en el procés de creació de l’app. A través d’un procés de selecció es van escollir un mentor per a cada aplicació. Aquests mentors ha actuat com un coach o conseller acompanyant als participants en el procés de creació, ajudant-los a definir els seus propis criteris i en la presa de decisions.

JORDI GOY

Helefante Comunicación

RAUL CRUZ

Morillas Brand Design

AINA ORANICH

Morillas Brand Design

ADRIÀ SANCHEZ

Wallapop

MONICA CASTEL

Glovo

TUTORS

Leonardo-Pereira-Vivas-Animator-3D-artist

Durant més de 17 anys la meva passió ha estat comunicar les meves idees a través de missatges visuals. Durant aquest temps tinc l’oportunitat de desenvolupar estratègies més fortes per a construir identitats visuals i missatges multimèdia per a més de 100 empreses. Amb els fruïts d’aquesta experiència he desenvolupat habilitat en estratègies de comunicació visual i la manera d’integrar això amb les noves tecnologies.

Tinc el privilegi d’ensenyar les meves experiències a persones de diferents sectors, però amb els meus mateixos interessos i com utilitzar els meus casos d’èxit en el seu propi negoci, treball o vida.

Les meves especialitats: Animació de personatges i motion graphics, Diseny web UI – UX, vídeo web, desenvolupador de campanyes audiovisuals per a mitjans socials, disseny audiovisual, generalista 3D, desenvolupador de productes i dissenyador instruccional.

Porto pràcticament una dècada combinant el meu treball com a docent especialitzat en tecnologies web amb la meva feina programant per a diferent empreses. He estat realitzant aquestes dues activitats durant varis anys a Madrid i des de fa 5 anys a Barcelona.

En el meu treball com a docent i desenvolupador, tinc la sort d’estar en contacte amb el costat més humà de la meva professió; culminant aquest any amb el meu treball tutoritzant la part de programació del projecte Apps Factory.

JURAT

Finalment el 15 de desembre en un acte públic al World Mobile Centre de Barcelona, els alumnes presentaran les seves aplicacions davant d’un jurat format per professionals del sector qui seleccionaran l’aplicació amb més recorregut empresarial. Es convidaran a assistir a la presentació a professionals d’empreses del sector digital amb objectiu de descobrir a joves talents i facilitar la fase inicial d’un procés de selecció.

Vols participar d’aquest acte? Si vols conèixer de primera mà les aplicacions d’Apps Factory i descobrir als seus creadors, apunta’t a l’acte final que estem organitzant.

Aquest jurat estarà format per:

Roger-vilanou-130x130

Roger Vilanou

Senior Mobile IT

Doonamis

Jesus-hernan-130x130

Jesús Hernán

CEO & cofounder

Yoleo

guillem-crosas-130x130

Guillem Crosas

Co Founder

Pangea Reality

albert-ramirez-130x130

Albert Ramirez

Product Designer de Stuart

Ironhack

Jordi de Juan

Business Developer MAnager & Office Manager

SlashMobility

agustin-domingo-130x130

Agustin Domingo

Managing Director

Fondo Inversión Bloomium

cisca-pons-130x130

Cisca Pons

Consultora d'Emprenadors Acció

Generalitat de Catalunya

GALERIA

back to top