CUDDLY

MENTORS

Jordi Goy

Vendre serveis o productes és la finalitat de qualsevol professional, marca, empresa o PIME. El meu és ajudar-te a assolir els teus objectius mitjançant la comunicació.
Després de més de 15 anys comunicant els valors de marques com Vueling, Fútbol Club Barcelona, Xiringuito Escribà, ExpoHoteles, LetsBonus, Sagrada Familia, Planeta de Agostini, Venca, Hotusa, Dream Hotels, etc., a més d’innumerables PIMES i professionals, puc fer el mateix per a tu, per tal que arribis a tots els teus clients a través dels mitjans digitals o tradicionals.
Fa més de 10 anys vaig crear la meva marca comercial J.Goy, vaig compaginar l’activitat com a freelance i com a formador en programació i disseny web durant 5 anys. En aquest temps vaig conèixer a grans persones i professionals, que més tard entrarien a formar part de J.Goy fent-la créixer fins a convertir-la en Helefante.
Entre els meus èxits destaca el creixement de l’empresa en període de crisi i la consolidació de col·laboracions duradores amb els clients, gràcies a la feina ben feta i la comunicació constant i cordial.
Actualment, com a director i propietari d’Helefante, em responsabilitzo de l’estratègia de negoci, el desenvolupament de nous projectes, la supervisió d’equips, la gestió de projectes i la direcció creativa, a més de dissenyar i programar quan és necessari.
Pots confiar en mi i en el meu equip per dur a terme nous projectes amb zero problemes, bons resultats i total disponibilitat.

Accés LinkedIn

PARTICIPANTS

Lorena Ramirez Linares

Em dic Lorena, amant del té i dels dibuixos inacabats entre trajecte i teteria. Sempre m’ha interessat l’art, el que m’ha portat a seguir diferents disciplines, començant pel disseny, el còmic, l’art tèxtil, escultura tèxtil i per acabar amb el sumi-e. Actualment m’he endinsat en aquest món de les apps, per innovar-me. M’agradaria seguir adquirint experiència en una feina que em permeti créixer professionalment i personalment.
Així mateix com seguir profunditzant en la il·lustració i les tecnologies per portar-ho a un altre nivell.

Sergio Perez Castillo

Soc persona, como altres tants milions d’humans.
Em considero molt positiu i autodidacta en lo que m’interesa, per a mi es molt important el trabajar en equip, el bon rotllo i el companyerisme.
M’adapto amb una facilitat asombrosa i soc molt insistent i exigent en prácticament en tot el que faig.
He estudiat un grau mitg de cuina i treballat en sector de l’hosteleria durant els ultims 6 anys.
Durant l’utim any i mitg estic estudiant un Grau mitg d’informatica, i appsFactory, un
apassionant projecte per apendre a programar en Android.

Alba Rodriguez Pardo

Em dic Alba Rodríguez Pardo,
Soc tècnica en disseny gràfic i actualment estic ampliant la meva formació en el sector del disseny gràfic que tant m’apasiona.
Soc una persona creativa, comprometida, polivalent, flexible i sempre disposta a ajudar al client a fer realitat els seus projectes.
Disposo d’amplis coneixements en el mon del Disseny Gràfic i utilitzo programes com: Photoshop, Illustrator, InDesign a més
de lenguatjes de programació com HTML i CSS diariament.

Diego Alberto Medina

Treballador amb iniciativa i capacitat en el disseny UI mobile i el desenvolupament de programari. A més de tenir coneixements en el disseny i creació de pàgines web. Persona polivalent amb altres tasques com la reparació i manteniment d’ordinadors o ensenyament en l’ús de les noves tecnologies a persones majors.

Accés LinkedIn

back to top