WETHROW

EMPRESA MENTORA: Creative Zoo

Creative Zoo és una agència de publicitat que aposta per posar l’accent en el procés creatiu, per tal d’oferir la millor solució a les necessitats del client. El disseny de l’estratègia i les aplicacions dins l’àmbit digital són les apostes que prioritzem per formular les nostres propostes a les demandes comunicatives actuals.

La Pau, en Joan i en Jaume esdevenen els encarregats de guiar i assessorar aquest projecte en tant que disciplines de disseny, estratègia i solucions tècniques.

Joan Balaña

Paulina Badillo

Jaume Aguirre

PARTICIPANTS

Daniel Martí

Com deia el meu avi, en la vida les coses es fan bé o no es fan, però de vegades s’han de cometre errors per aprendre de la vida. Així que sóc una persona que afronta el reptes de manera optimista ja que utilitzo la meva personalitat creativa per trobar solucions i punts diferencials en àmbits de disseny, marketing i animació 3D. 

Curriculum

Juanjo Fernández

Soy Juanjo, mi pasión siempre ha sido la programación. Actualmente trabajo en Kananah desarrollando aplicaciones móviles con react native. Me apasiona y quiero aprender todo lo que tenga que ver con la programación. 

Curriculum

Lidia Álvarez

Soy Lidia, soy Diseñadora e Fotógrafa.

Soy una persona alegre,creativa,dinámica y con ganas de aprender más sobre el ámbito Artístico.Me gusta descubrir nuevas experiencias y aprender de ellas,dedicarme a la fotografía o al diseño gráfico.

Curriculum

back to top