AGO GAME

ago-gamelogo-001

AGO Game és un joc senzill i addictiu on l’objectiu és entretenir i divertir, desafiant la teva ment encaixant el màxim de figures possibles al seu lloc corresponen i en el temps establert.

Encerta per a guanyar temps extra i continuar jugant, falla i el temps disminuirà cada cop més ràpid.

Aquest joc et farà pensar i posarà a prova la teva velocitat, flexibilitat, concentració, memòria i la teva atenció.

Demostra la teva habilitat mental i passa a formar part dels millors jugadors!

EMPRESES MENTORES

Què qui som? Som AppAquí. Un grup de ments inquietes, formades i il·lusionades amb les noves tecnologies. En AppAquí pensem idees, les treballem, desenvolupem i les convertim en projectes. Componem un equip multidisciplinari llicenciat en enginyeria multimèdia, disseny gràfic, publicitat i administració i direcció d’empreses. A més de tenir un total de gairebé 30 anys d’experiència al món laboral també tenim la capacitat de comunicar-nos en 5 idiomes i en prop de 20 llenguatges de programació diferents. Què et sembla? Segurament siguem una de les empreses més formades de Barcelona. Ens vols conèixer?

Nosaltres també.

MENTORS

pablo-castellet

Pablo Castellet

Entusiasta de la vida i creatiu per naturalesa, es va llicenciar primer en disseny gràfic i posteriorment en Publicitat i Relacions Públiques a la universitat Ramón Llull. Actualment exerceix com a Director Creatiu en diferents agències. En l’agència de publicitat AP2U des de fa més de 6 anys a més de ser un dels seus fundadors. La seva inquietud per les noves tecnologies li va embarcar fa 3 anys en el projecte APPAQUÍ, la branca tecnològica de l’agencia AP2O.
“Poder crear les teves idees i dur-les a terme satisfà enormement; i més si són idees productives i funcionen.”
En 2015 crea l’agència BossBrothers, una agència de sensibilització 3.0. Un laboratori d’idees on la cooperació al desenvolupament, l’educació social, la pedagogia i la comunicació s’uneixen amb l’objectiu de posar la tecnologia al servei de la innovació educativa.
“Si el que fas t’agrada, és fàcil que t’agradi fer coses”.
barbara

Bàrbara Gavaldà

Titulada en Grau en Enginyeria Multimèdia en La Salle Barcelona (2007 – 2012).
Mentre realitzava aquests estudis, va començar a treballar en una empresa dedicada a la realització de pàgines web i va adquirir experiència en els llenguatges de programació que envolten el desenvolupament web.
El projecte final de grau es va centrar en la implementació d’una app per a dispositius mòbils.
En 2013 va ampliar els seus estudis amb el Màster de Programació Web d’Alt Rendiment impartit també en la Salle (2013 – 2014) i va ser llavors quan als seus 25 anys va fundar AppAquí: una empresa especialitzada en el desenvolupament app i web, dins de la qual desenvoluparia (fins a l’actualitat) la tasca de Lead Programmer.

Toni Palanques

En l’actualitat és Lead Programer en Optimització de Sistemes Empresarials (Optisistem), empresa dedicada al sector dels sistemes informàtics, més concretament al sector de la veu i les telecomunicacions, havent dissenyat i implantat amb èxit solucions de comunicació per a empreses internacionals com per exemple Olympus, Hotusa o el grup Crowe Horwath entre d’altres. Al mateix temps és co-fundador i Project Manager de l’empresa App Aquí especialitzada en el desenvolupament d’apps i webs.
Té 29 anys i està titulat en Grau d’Enginyeria Multimèdia en La Salle Bonanova (2006-2013). Durant els seus estudis va formar paral·lelament part de l’equip tècnic de Optisistem, passant a liderar l’equip en 2009. En finalitzar els estudis decideix aprofitar la seva experiència en el sector informàtic iniciant una nova aventura al món multimèdia fundant App Aquí.

PARTICIPANTS

Enric Trillas

Em considero una persona creativa, amb alta motivació per aprendre i pacient per aconseguir els meus objectius. Per això la meva meta profesional és seguir formant-me i trobar feina del món del disseny i/o de la música.

veure currículum

Marina Oorthuis

Sóc dissenyadora gràfica, recentment endinsant-me en el món UX/UI. Sóc curiosa, treballadora, perfeccionista, somiadora i amb sentit de treball en equip. Sobretot, tinc moltes ganes de gaudir treballant en un ambient creatiu i ambiciós.

Alex Raga

Sóc una persona ambiciosa, amb moltes ganes de millorar constantment, i amb ganes de assolir nous coneixements. El meu objectiu professional és el d’arribar el més lluny possible en els sectors del comerç i la cultura.

Leidy Ruano

Sóc Dissenyadora Gràfica, creativa, amb disposició a l’aprenentatge.
Una persona decidida, responsable i amb empatia. Tinc una personalitat agradable i amable.

veure currículum

Edu Caicedo

Sóc una persona creativa, amb iniciativa i amb gran capacitat analítica.

Vull orientar-me en el camp del disseny i de la programació per ampliar els meus coneixements, desenvolupar noves habilitats i superar-me.

veure currículum

Ver curriculum online

Alberto Aguayo

Sóc una persona proactiva, amb gran capacitat d’adaptació a les condicions de l’entorn i habituat a treballar sota pressió. Amb experiència en atenció al públic. El meu objectiu professional és seguir formant-me en el sector del màrqueting i trobar una feina que em permeti demostrar les meves competències professionals.

Marc Benitez

Havent conclòs recentment el meu últim curs del Grau Superior de Comerç i Màrqueting i el Curs de apps factory – màrqueting digital. Tinc interès per continuar formant-me per aprofundir en els meus coneixements en el camp del Comerç i el Màrqueting. Ja sigui acadèmicament o laboralment. El meu objectiu és treballar al servei d’una gran empresa i per això penso que m’he de formar i treballar fort per aconseguir-ho.

veure currículum

Yaroslav Moiseev

Sóc programador de d’aplicacions mòbils i web, amb coneixements d’informàtica i telecomunicacions. Em considero una persona sèria, responsable i amb ganes de treballar i d’aprendre.

veure currículum

back to top