DIVERTY CHEF

LOGO_FB

Divertychef es app educativa de cuina apta per a smartphone i tauleta, dirigida a nens i nenes a partir de 6 anys en companyia dels seus familiars i/o amics amb supervisió d’adult.

Amb aquesta aplicació els nens podràn elaborar receptes a partir d’un conte dinàmic, que els permetrà experimentar de manera real el paper de cuiners sota les instruccions didàctiques dels personatges de cada recepta.

L’app fomenta d’una manera divertida l’interès per la cuina, compartint una estona agradable amb els seus familiars.

La versió beta sortirà en espanyol i comptarà amb dues receptes.

T’atreveixes a cuinar un conte?

EMPRESES MENTORES

PANGEA Reality és una productora de Realitat Augmentada on desenvolupem aplicacions mòbils amb aquesta tecnologia per ajudar a empreses a ensenyar els seus productes i a impactar als seus clients. Som experts en el desenvolupament d’Apps, de Realitat Augmentada i de Realitat Virtual, i comptem amb clients com Nestlé, SEAT, Planeta, Coca Cola o PepsiCo entre altres molts.

OgilvyOne és una agència de publicitat multinacional amb més de 500 oficines en tot el món.
El nostre ADN és la creativitat i l’eficàcia. Creiem en les marques, la comunicació integrada i estem compromesos amb l’evolució de la comunicació en l’àmbit digital. De fet, OgilvyOne disposa de la “xarxa digital” més àmplia del món amb més de 5.000 professionals.

MENTORS

guillem-crosas

Guillem Crosas

Després d’adquirir experiència professional en multinacionals he optat per canviar el meu rumb professional i emprendre els meus propis projectes. Sóc cofundador de PANGEA Reality, projecte emprenedor i tecnològicament il·lusionant, en el que realitzem projectes B2B basats en la tecnologia de la Realitat Augmentada.
Sóc inversor de diverses iniciatives emprenedores, sempre relacionades amb el món “mobile”. Immfly, Puzzlephone o Likely són les principals empreses en les que participo com a inversor i com a “advisor”.
A més sóc professor de una Universitat de Barcelona i de diverses escoles de negocies com IL3 o EAE, on dirigeixo el Màster en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic i dono classes en el programes de MBA, entre d’altres.

Accés LinkedIn

marta-pineiro

Marta Piñero

Especialista en Mobile Marketing i en desenvolupament mobile amb més de 5 anys d’experiència. Ha treballat des de “startups” de desenvolupament Mobile amb un gran creixement. Actualment treballa a OgilvyOne com a Mobile Project Manager de grans comptes, sempre liderant equips mobile tant en mobile Marketing com en desenvolupament.

Accés LinkedIn

PARTICIPANTS

David Zaporta

Sóc una persona responsable amb habilitats socials, iniciativa i facilitat per treballar en equip. La meva passió són les noves tecnologies i m’agradaria treballar en el camp de la informàtica i programació.

Victor Jose Maria Gil

Em dic Victor, sóc dissenyador, des de ben petit m’ha agradat la il·lustració, dibuixar personatges ficticis, entre altres… he estudiat disseny gràfic per aplicacions Android durant uns mesos i m’agradaria adquirir més coneixements. També m’agrada la fotografia i sobretot tot aprendre coses noves.

Eli Cutrona

Hola! Sóc Elisabet, una dissenyadora gràfica als inicis de la seva carrera professional. M’agrada treballar el concepte en el qual basar cada disseny ja que considero fonamental la fase inicial de cada projecte, m’encanta investigar!
M’interessen les noves tecnologies però també experimentar amb tècniques artesanals, la fotografia, la cuina … disciplines en què poder experimentar i posar a prova la meva creativitat.

Vanessa Betancur

Començo presentant-me; Vanessa Betancur és el meu nom,
Ressalta l’empatia de la meva personalitat,
Estudiar i aprendre sempre m’ha apassionat,
Ara experiència estic buscant.
Treballo en equip amb facilitat,
Il·lusió i ganes sempre aportant.
Valenta i constant davant nous reptes sorgits,
Ajudant-me a millorar com a persona en tots els sentits.

Maria Carmen

Sóc una persona amb dots de lideratge i que gaudeix treballant en equip.
Gràcies a la meva experiència laboral com a venedora ha desenvolupat la meva capacitat de persuasió i convicció. Com encarregada vaig aprendre a ser més polivalent, i a organitzar i supervisar a un equip. Sempre he treballat amb objectius i sota pressió. Allò que més valoro d’un lloc de treball és poder seguir aprenent i superar-me a mi mateixa.

Vanessa Peraldo

Dissenyadora gràfica, viu als núvols i somia amb mudar-se a la lluna. Li encanta crear coses noves i materialitzar les seves idees boges amb un estil simple i estilitzat, se li donen bé els programes de disseny i la seva creativitat és de molta ajuda per generar campanyes de màrqueting; encara que aquesta etapa es troba en versió beta.

back to top