SONS OF ELEMENTS

logo_sonsofelements

Sons of Elements és un joc d’estratègia per a dos jugadors que té com a objectiu empènyer les peces del rival fora del taulell. Està format per 6 escenaris que tenen un ordre aleatori preestablert i que es van alternant cada 6 torns (3 de cada jugador).

És un joc amb 6 taulells diferents plens de trampes que posen a prova la capacitat d’anticipació i adaptació i a l’hora estimula la memòria al haver de recordar l’ordre dels taulells. És simple de jugar però a la vegada pots crear complexes estratègies, fent-lo accessible a persones que mai han jugat a aquest tipus de jocs i sense avorrir als que ja hagin jugat a molts. El seu taulell dinàmic i canviant el fan diferent a qualsevol cosa provada abans…

EMPRESA MENTORA

helefante

Som Helefante, una agència de comunicació de Barcelona i treballem ajudant als nostres clients a comunicar-se de forma més efectiva. Sabem que tots els projectes tenen quelcom especial i això és el que volem comunicar. Per fer-ho, ens servim de tots els mitjans que tenim al nostre abast. Perquè cada missatge té el seu mitjà. Hem format un equip expert en diferents àmbits de la comunicació i en el que totes les peces treballem per treure el màxim profit de cadascuna. En aquest equip cadascú aporta allò que millor sap fer i, el millor de tot, és que cada peça s’ha fet seu Helefante. Aquesta història va començar fa més de 10 anys i avui continua el seu camí amb pas ferm.
Això de la H es una altre història, però ja us l’explicarem més endavant.

MENTORS

Jordi Goy

Vendre serveis o productes és la finalitat de qualsevol professional, marca, empresa o PIME. El meu és ajudar-te a assolir els teus objectius mitjançant la comunicació.
Després de més de 15 anys comunicant els valors de marques com Vueling, Fútbol Club Barcelona, Xiringuito Escribà, ExpoHoteles, LetsBonus, Sagrada Familia, Planeta de Agostini, Venca, Hotusa, Dream Hotels, etc., a més d’innumerables PIMES i professionals, puc fer el mateix per a tu, per tal que arribis a tots els teus clients a través dels mitjans digitals o tradicionals.
Fa més de 10 anys vaig crear la meva marca comercial J.Goy, vaig compaginar l’activitat com a freelance i com a formador en programació i disseny web durant 5 anys. En aquest temps vaig conèixer a grans persones i professionals, que més tard entrarien a formar part de J.Goy fent-la créixer fins a convertir-la en Helefante.
Entre els meus èxits destaca el creixement de l’empresa en període de crisi i la consolidació de col·laboracions duradores amb els clients, gràcies a la feina ben feta i la comunicació constant i cordial.
Actualment, com a director i propietari d’Helefante, em responsabilitzo de l’estratègia de negoci, el desenvolupament de nous projectes, la supervisió d’equips, la gestió de projectes i la direcció creativa, a més de dissenyar i programar quan és necessari.
Pots confiar en mi i en el meu equip per dur a terme nous projectes amb zero problemes, bons resultats i total disponibilitat.

Accés LinkedIn

roger badia

Roger Badía

El meu recorregut professional ha transcorregut com a creatiu en publicitat i comunicació en general. Desenvolupant campanyes 360º que impliquen un coneixement global de mitjans i marketing. El meu objectiu es utilitzar aquesta experiència global per a realitzar projectes 360º de comunicació i marketing offline i online, on l’estratègia, la creativitat, els objectius, el target i el branding juguen units per a assolir l’èxit a través del sentit comú.

Accés LinkedIn

PARTICIPANTS

Marc Aparicio foto perfil

Marc Aparicio

Sóc una persona autodidacta, resolutiva i creativa, amb ganes d’aprendre i de treballar en equip. M’agradaria orientar-me en les noves tecnologies, la robòtica i els jocs educatius, basant-me en la sostenibilitat i l’ecologia.
Foto Adrian Arias

Adrian Arias

Sóc una persona insistent que sempre vol aconseguir els seus objectius i treballa per a això, decidit i impulsiu per aconseguir les meves metes.
M’agrada aprendre coses noves i formar-me en el que m’agrada.
Els meus gustos són la tecnologia, marketing i història.
Foto Laura Romo

Laura Romo

Sóc una persona amb ganes d’aprendre i millorar constantment, que ha trobat en la programació la seva veritable vocació. El meu objectiu profesional és seguir formant-me i poder demostrar les competències ja adquirides dins del sector de la programació.
Adis Vidal foto perfil

Adis Vidal

Em considero una persona observadora, que sap treballar sota pressió i que té ganes d’aprendre coses noves dia a dia. El meu objectiu laboral és nodrir-me d’experiència per poder desenvolupar tot tipus de feina orientada a activitats amb la natura i el tracte amb la gent.

Bernat Lleonart foto perfil

Bernat Lleonart

Sóc una persona molt activa, treballadora i participativa que sempre està buscant noves formes d’expressar la seva creativitat. Fins ara, ho he fet a través del disseny gràfic, de l’escriptura i la direcció cinematogràfica, i actualment a través de la programació i de les noves tecnologies, un món que sempre m’ha fascinat i en el qual, vull seguir endinsant-me per poder aportar el meu gra de sorra i continuar aprenent.
Angie Piccini foto perfil

Angie Piccini

Sóc una persona enèrgica, altament creativa i responsable, amb iniciativa i capacitat d’adaptació. Destaco en el món de la il·lustració i del disseny gràfic, on sempre intento donar un toc únic i original a tots els meus projectes. El meu objectiu és treballar en un entorn on pugui aprendre, créixer i desenvolupar el meu potencial en els camps del disseny gràfic.

back to top