WE PLAY

pablo

We Play permet a la gent, buscar el seu esport preferit per practicar-lo, mitjançant la inscripció a diferents esdeveniments reals o bé, creant un esdeveniment decidint la informació següent: nom de l’esport i de l’esdeveniment, la data, el lloc, l’hora, la durada i el nombre de participants. Els usuaris també podran observar, en tot moment, als altres participants inscrits abans i després de la inscripció.

EMPRESES MENTORES

Adrenalina és una agència de Màrqueting On-line enfocada a conversió de tècniques de màrqueting on-line com ara: SEO, SEM, Content Marketing, Reputació On-line, Linkbuilding, Analítica web, Marketing Mobile i Social Media.

Aquesta és la definició pràctica de la nostra empresa, però som molt més que això. Escoltem als nostres clients, entenem i reconeixem les seves necessitats, definim els seus objectius i elaborem una estratègia que les porti a l’èxit.

Com podem garantir l’èxit de cadascun dels nostres clients? Molt senzill. Apostant pel talent, tenim un equip integrat per professionals dels sector, experts en totes les disciplines del Màrqueting On-line.

MENTORS

jorge-gonzalez

Jorge González

Soci fundador, responsable de Màrqueting i comunicació de l’Agencia de Màrqueting On-line Adrenalina situada a Barcelona, especialitzada en SEO, SEM, Reputació On-line, Marketing Mobile, Conversió i desenvolupament web.
Ponent assidu en Congressos d’Internet i Màrqueting On-line. Professor docent en diversos Màsters i cursos de Màrqueting On-line, com el Màster de Buscadors de la UPF, Director del Màster SEO d’IEBS, Màster Màrqueting On-line UCAM, UB, etc.
Fundador de ClinicSeo, esdeveniment Seo mensual de referència a Espanya, on s’analitzen, estudien i milloren casos pràctics.

Accés LinkedIn

PARTICIPANTS

Alejandro Salcedo

Sóc una persona jove que busca experiència professional, entusiasmat per aprendre cada dia més. El meu objectiu és orientar-me a una feina relacionada amb les plataformes web. Sóc proactiu i creatiu a l’hora de realitzar un projecte, em caracteritzo per la meva puntualitat i per la meva capacitat de treballar en equip.

Laura Yagüe

Des de petita, m’ha agradat tot allò relacionat amb l’art: dibuix, fotografia, disseny gràfic… tot allò que tingui a veure amb la creativitat, la passió per qualsevol disciplina. Sempre experimento i deixo fluir la meva ment amb noves idees. El meu objectiu és créixer en tots els nivells fent allò que més m’agrada i que la meva feina mai deixi de definir qui sóc i sempre sigui el meu hobby.

Joan Maldonado

Em considero una persona fidel i amb molta implicació en les tasques que desenvolupo . Em trobo en un procés de evolució tant com a nivell professional com a nivell personal; sempre estic buscant la millora contínua amb la aprenentatge del dia a dia . M’ agradaria conèixer més sobre el món del màrqueting i el món de les Aplicacions Mòbils, sector en el que m’agradaria seguir formant-me i especialitzant-me.

Román Quintero

Programador de tecnologies web i multiplataforma. Sóc una persona resolutiva, m’adapto amb facilitat, aprenc ràpid i m’agrada treballar en equip.

back to top