COÉTICA ECOLOGÍA

coetica_ecologia_logo_web

MENTORS

monica-castel

Monica Castel

Dissenyadora gràfica establerta a Barcelona des de fa 10 anys. Titulada en disseny Gràfic per Elisava després de dos anys en una empresa de software va decidir fer un postgrau en disseny d’aplicacions. A partir d’aquí va passar a especialitzar-se en disseny d’interfaces i en l’experiència d’usuari.
Porta 3 anys dedicant-se exclusivament al disseny d’aplicacions i actualment treballa per Glovo.
És una entusiasta del disseny d’aplicacions, li encanta la vessant antropològica i funcional d’aquesta professió i el fet de facilitar una mica la quotidianitat de les persones.
L’apassiona el disseny centrat en l’usuari, testejar-lo en usuaris, aprendre d’això i aplicar els coneixements adquirits per millorar els productes.
Enamorada de la cal·ligrafia i el lettering, sempre comença qualsevol disseny dibuixant analògicament.

PARTICIPANTS

anna-min

Anna Casals

Com diu el meu avi, m’agraden les coses boniques, sóc creativa, una miqueta inquieta i positiva, sempre busco el costat positiu de les coses. En el meu dia a dia, m’encanta aprendre coses noves i busco adquirir experiència, en un treball que em permeti divertir-me i créixer professional i personalment.
genesis-min

Génesis Embus

“El disseny  és una cosa com, transformar  allò mes comu i corrent, amb una cosa extraordinària”  Saul Bass.
M’encanta la idea de poder  apendre cada dia alguna cosa nova, ja que, m’ajuda  a créixer com a persona i com a professional.  Porto poc temps  en el món del disseny, però és una cosa que m’encanta i estic enamorat.

veure currículum

fran-min

Francisco Barceló

Sóc una persona entusiasta, dedicada i apassionada per la meva feina. Sempre a la recerca de nous reptes i oportunitats que em permetin desenvolupar-me com a persona, millorar les meves habilitats i coneixements en diverses tecnologies i acostumat al treball en equip. M’agrada crear projectes que permetin traçar un millor futur per a les generacions actuals i esdevenidores.
roger-min

Roger Ángel Navarro

Sempre m’he considerat una persona motivada i amb ganes de demostrar la meva vàlua. Demana’m el que vulguis i ho tindràs i si tens un problema jo seré el primer en intentar ajudar-te. M’agrada que la gent s’avingui i intento mantenir una postura que ajudi a la gent a estar en un entorn amè. No m’agrada la gent que imposa la seva manera de fer les coses, que es creu superior als demés i que no té cap problema en trepitjar als altres, per això intento no ser-ho.

veure currículum

tian-min

Tian Mora Portrait

¡Hola!
Em dic Tian Mora i sóc Concept designer. Gràcies a la meva formació sóc competent en treballs de disseny, concept art i il·lustració. M’adapto amb facilitat a qualsevol projecte i tinc moltes ganes de posar en pràctica les meves habilitats i continuar ampliant els meus coneixements.
Si vols saber més no ho dubtis, crida’m.
toni-min

Antonio Bernal Capilla

Hola,
Sóc Antonio Bernal i sóc Front-end / Maquetador web.
Els meus amics em diuen que sóc una persona alegre i graciosa, que sempre li poso humor a tot el que faig, encara que jo em descric com una persona entusiasta, treballadora i amb una ment sempre en moviment, pensant en un pas més enllà.
M’agrada treballar en equip, on puguem compartir coneixements entre tots i treure una cosa millor, i poder ampliar coneixements i punts de vista de les coses, podent aplicar tots els meus coneixements en qualsevol dels projectes en els quals m’implico.

Ens pots trobar a:

QR_CoeticEcologia
back to top