THE FOODIES

MENTORS

adria-sanchez

Adrià Sánchez

Barcelonès fins a la medul·la i amb una bar-tracció a les idees absurdes, lidera el departament de disseny. Format a Elisava, prèviament va treballar en bars i estudis de disseny com Zulinema. Va passar una temporada treballant en agències, però bàsicament el seu treball se centrava en freelances de disseny i projectes propis, va ser llavors quan va començar a fer les seves pròpies apps, com “To Beer” un projecte personal per “trobar cervesa al teu voltant” que va fracassar. Coses de la vida el seu següent projecte va ser wallapop i aquí està feliç de la vida.

PARTICIPANTS

Alvaro Diego

Amant del disseny gràfic i del branding. Em considero una persona entusiasta i emprenedora. Amb ganes d’aprendre sempre coses noves. Sóc alegre i dinàmic i m’agrada molt treballar en equip. Sóc curiós i creatiu i sempre estic amb un somriure a la cara i ho intento contagiar als altres.

Fran Criado

Sóc una persona inquieta, divertida, m’agrada treballar en equip, artista, creatiu, directe, puntual, seriós quan tinc ser-ho, però normalment no, ja que el riure és el que em fa ressaltar com persona.
Al lloc de treball m’agrada que hi hagi varietat de tasques
ja que m’adapto i aprenc amb facilitat.

veure currículum

Maria Cruz Vallez

Em considero una persona molt constant en el seu treball i a la qual li agrada aprendre coses noves. Estic acostumada a treballar en equip i tinc facilitat per relacionar-me amb la gent a causa de la meva caràcter tolerant i assertiu. Si vols conèixer el meu treball, aquí tens el link de la meva web: www.maricruzvallez.com

Walter Brito

Hola em dic Walter Brito, em considero una persona activa, atenta, respectuosa i amb ganes d’aprendre. El meu objectiu professional actualment és adquirir una experiència laboral en el sector de la programació web, a la programació d’apps i en el disseny gràfic. Sobre mi podria dir que m’agrada sortir amb els amics de festa, m’encanta els plans sorpresa, algun dia m’agradaria poder anar a Londres per poder veure els estudi de Harry Potter.

Antonio Alegre

Freelance de la ciutat de Barcelona, ​​amb experiència en disseny i desenvolupament web, disseny de logotips, imatge corporativa, branding, disseny editorial (llibres i revistes), fotografia i il·lustració i màrqueting digital. Em defineixo com una persona extravertida, emprenedora, dinàmica, organitzada i amb molta il·lusió per aprendre. Tolerant a l’estrès i l’excés de treball, m’agrada tant treballar per objectius com a equip.
back to top